Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

New Game+ kommer til God of War: Ragnarök våren 2023

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som mange av dere har bemerket i Discorden vår er God of War: Ragnarök et relativt stort spill om du ønsker å se og gjøre alt, så det er forståelig at Santa Monica valgte å ikke inkludere en såkalt New Game Plus-funksjon da spillet ble lansert for litt over en måned siden. Forhåpentligvis har uansett de fleste klart å få med seg rulleteksten når muligheten for å starte på nytt med alt utstyr faktisk dukker opp.

Santa Monica Studio skriver på Twitter at God of War: Ragnarök skal få New Game+ i løpet av våren 2023. Ikke akkurat det mest spesifikke tidsrommet, men nå vet vi i alle fall at oppdateringen kommer om to, tre måneder eller noe.

God of War: Ragnarök

Relaterte tekster

0
God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med langt mer varierte fiender og opplevelser, flere valgmuligheter og ikke minst en fantastisk historie pakket inn i enestående grafikk og lyd er dette - om mulig - bedre enn forgjengeren.Loading next content