Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

New World bytter til en sesongmodell

MMO endrer måten det vil introdusere nytt innhold på.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Amazon Games har annonsert at de bytter opp måten de legger til nytt innhold på New World. MMO som ble utgitt til en massiv spillermottakelse, vil bytte til en sesongmodell, en der innhold vil bli lagt til om våren, sommeren, høsten og vinteren, og vil bli skreddersydd for en bestemt sesonghistorie.

Som nevnt i et blogginnlegg, blir vi fortalt at dette vil tillate utviklerne å produsere "mer regelmessige oppdateringer" og et "bredere utvalg av innhold", som vil inkludere sesongkort, sesonghistorier, Expeditions og "noen få andre overraskelser".

Når det gjelder hvordan veikartet ser ut, har Amazon Games faktisk skissert neste år med New World, og du kan se hva som vil bli lagt til i løpet av de fire første sesongene på bildet nedenfor.

New World

For å legge til dette, er vi lovet flere balanseendringer i spillet, samt store PvP-justeringer, som vil inkludere nye kart, bedre belønninger, andre spillmoduser og mer.

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content