Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

New World får åpen beta om to uker

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en røff start for Amazon sin nye satsing på spill var det nok godt for selskapet at de lukkede testene av New World gikk meget bra og førte til en drøss med positive tilbakemeldinger. Spesielt gledelig etter alle utsettelsene, så den nyeste annonseringen er nok ikke bare for å teste servere, men også overbevise enda flere om at dette kan bli veldig bra.

Amazon har gitt oss en trailer som avslører at New World vil få en åpen beta som varer fra den 9. - 12. september, så da er det bare å hoppe inn om du er nysgjerrig. Utviklerne prøver i samme slengen å gi litt håp til de som er skeptiske til endgame-planene for spillet siden det også poengteres at overnaturlige våpen og elementer vil komme "kort tid" etter lanseringen den 28. september, mens nye oppdrag og lignende skal være klart nærmere jul om alt går som planlagt.

HQ
New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content