Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

New World har mistet 500.000 spillere siden lanseringen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

New World hadde en meget god start da det endelig lanserte i slutten av september. Faktisk kunne flere målinger bekrefte at det var over 900.000 samtidige spillere på Steam i starten av oktober.

Men nå omtrent en måned etter har mange av disse spillerne forduftet. Ifølge SteamCharts (via Forbes), har flertallet forsvunnet.

Rekorden ble satt den 3. oktober og var på 913.027 spillere, men i løpet av helgen har det høyeste ligget på 398.526, et fall på 57% sammenliknet med da rekorden ble satt, og det er på under en måned.

Mange spekulerer på om hvorvidt spillerne egentlig bare venter på at spillet skal bli stabilt, ettersom Amazon har kjempet med en masse tekniske feil, men det er selvsagt spillere som føler seg ferdig med det også.

Spiller du fortsatt New World?

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content