Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
New World

New World-betaen har nådd over 200 000 samtidige spillere på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utover World of Warcraft, Final Fantasy XIV og The Elder Scrolls Online er det virkelig ikke mange MMORPG-spill som har endt med å få langsiktig suksess. Men Amazon Game Studios har ambisjoner om dette med deres helt nye IP New World, som først lanseres ordenlig neste måned, men som allerede nå er en stor suksess.

Det fremgår på SteamDB at den nåværende beta-testen har vist seg å være uhyre populær blant spillere. Spillet har hatt over 200 000 spillere online på samme tid, og det er meget imponerende for et MMORPG.

Det spesifikke høydepunktet var 200 856 i timene etter starten på beta-testen, men generelt har tallet vært på mellom 70-1000 000 samtidige spillere.

Om dette kan oversettes til en solid lansering den 31. august er ennå for tidlig å si.

New World

Relaterte tekster

0
New WorldScore

New World

ANMELDELSE. Skrevet av Anne Zarnecke

Anne har tilbrakt mange dager på Aeternum, og har nå sett nok av Amazon Game Studios' gigantiske MMO til å felle en dom.

0
Spill New World gratis i helgen

Spill New World gratis i helgen

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

New Worlds popularitet har falt en del den siste tiden, men det er fortsatt et ganske populært nytt MMORPG, og det er masser av nytt innhold under utvikling også. Hvis du...Loading next content