Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch 2

New York Excelsior har droppet hele sin liste

Overwatch League-laget vil gjennomgå en full gjenoppbygging for 2023-sesongen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

New York Excelsior hadde ikke en flott Overwatch League-sesong 2022. Laget klarte ikke å komme seg til sluttspillet etter å ha hatt en av de verste rekordene i hele ligaen, og derfor er det ikke akkurat overraskende å høre at det blir radikale endringer for 2023-sesongen.

Som nevnt i en tweet, har hele NYXL-vaktlisten for 2022 blitt utgitt, noe som betyr at en full gjenoppbygging er i horisonten for neste år. Dette betyr at Lim "Flora" Young-woo, Kim "Yaki" Jun-ki, Kim "Kellan" Min-jae, Kang "Gangnamjin" Nam-jin, Jeon "Ho1" Ho-won og An "ANSOONJAE" Soon-jae er alle gratis agenter fra nå av.

"I dag sier vi farvel til den nåværende Excelsior-vaktlisten.

Vi vil takke dem alle for deres fortsatte harde arbeid gjennom sesongen, og vi ønsker dem det beste i fremtiden; de vil alltid være en del av NYXL-familien.

Det er ikke noe ord akkurat nå hvor disse spillerne vil være på vei mot 2023-sesongen, eller hvem NYXL ser opp til å signere som deres erstattere.

Overwatch 2

Relaterte teksterLoading next content