Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

New York Excelsior vant Stage 2 av Overwatch League!

Men ting gikk ikke helt etter planen da de spilte mot Philadelphia Fusion.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at de ikke nådde til topps i Stage 1, hentet New York Excelsior seg inn igjen og sikret seg en seier i Stage 2, etter en meget intens finalekamp mot Philadelphia Fusion. Laget vant også en pen liten slump med penger, nemlig 100 000 dollar.

Mange var nok overrasket over at Fusion kom seg til finalen overhodet, da de måtte slå ut London Spitfire for å komme seg dit. Det greide de uten problemer, og vant til og med de to første kartene i hovedfinalen. Excelsior måtte virkelig skjerpe seg, og greide til slutt å klore til seg seiere på de tre neste kartene, og vant dermed hele konkurransen.

Hvis du vil vite mer om finalen kan du jo sjekke ut den offisielle nettsiden til Overwatch League. Hva synes du om finalen?

Overwatch
Photo: Overwatch League

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content