Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops Cold War

New York Subliners samarbeider med Astro Gaming

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Astro Gaming er kjent for å være et av de beste merkene innen gaming, så det er ikke rent få organisasjoner som ønsker å samarbeide med selskapet.

Esportsorganisasjonen Andbox sitt New York-baserte Call of Duty League-lag, New York Subliners, er en av disse, og kan bekrefte at det har inngått et samarbeid med Astro Gaming for å lage ekstremt sjeldent utstyr.

Samlingen kalles enkelte nok NYSL X Astro Go For the Gold Collection, så det kommer ikke som et sjokk en den byr på gullbelagte Astro A40-headset i tillegg til et gullsmykke for moro skyld. Med det i tankene forstår du sikkert hvorfor jeg skrev ekstremt sjeldent over. Faktisk er det bare de sju i og en veldig heldig fan som vil få dette. Hvem sistnevnte blir bestemmes med en konkurranse NYSL skal ha.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Relaterte tekster

0
Toronto Ultra signerer Hicksy

Toronto Ultra signerer Hicksy

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

For noen uker siden avslørte Toronto Ultra at de ville beholde 2021 Call of Duty League-laget for den kommende 2022-sesongen, og med den annonseringen forventet vi ikke å...Loading next content