Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur VI

Nier: Automatas 2B blir klar for Soul Calibur VI neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spillindustrien har ofte et veldig spesielt syn på hva ordet "snart" betyr, noe Bandai Namco nå beviser atter en gang i Soul Calibur VI.

For det har over seks uker siden vi fikk vite at 2B fra Nier: Automata "snart" skulle bli en av de kampglade personene i Soul Calibur VI. Heldigvis må vi ikke vente så veldig mye lenger. Studioet kan nemlig fortelle at 2B vil vise hva hun kan den 18. desember. Det fulgte også med en trailer og noen skjermbilder av henne i denne annonseringen, og som forventet virker hver minste detalj å være på plass.

HQ
Soul Calibur VI
Soul Calibur VISoul Calibur VISoul Calibur VI

Relaterte tekster

1
Soul Calibur VIScore

Soul Calibur VI

ANMELDELSE. Skrevet av Peter Alexander Holthe

Har Soul Calibur-serien hatt godt av den lange pausen? Og er Soul Calibur VI en verdig avslutning på franchisen? Peter har bevæpnet seg og tatt steget ut i arenaen for å finne ut av det!

0
Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

Sånn ser Amy ut i Soul Calibur VI

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

I går kunne Odd Karsten informere oss om at Soul Calibur-veteranen Amy er på vei til Soul Calibur VI som en DLC-figur via spillets sesongpass. Og i dag har spillets...Loading next content