Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ninja Gaiden 3

Ninja Gaiden III "mer tilgjengelig"

Lavere vanskelighetsgrad i det tredje spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ved siden av halsbrekkende sverdkamper og barmfagre kvinner er Ninja Gaiden-serien kjent for å være blant de vanskeligste spillene i sin sjanger. Nå kan det virke som dette er en ting av fortiden.

Som meldt av Edge ønsker Team Ninja-sjef Yosuke Hayashi å gjøre det kommende Ninja Gaiden III "mer tilgjengelig" enn sine forgjengere.

Ved å spille på flere strenger enn kun vanskelighetsgraden håper Hayashi at spillet vil appellerer til flere enn bare eksisterende fans. Videre forklarer han at det tas sikte på å gjøre det tredje spillet i serien til det beste 3D-actionspillet hittil.

På denne måten håper utvikleren på å skape flere spennende elementer ved opplevelsen slik at spillet ikke trenger å være like vanskelig for å engasjere. Samtidig betrygger Hayashi fansen av serien om at spillet ikke kommer til å bli direkte lett, bare annerledes og mer tilgjengelig:

- Ikke lett, men det vil gjøre flere i stand til å spille. Vi ønsker ikke at Ninja Gaiden III kun skal passe for de som er veldig gode, forklarer Hayashi.

Ninja Gaiden 3

Relaterte tekster

6
Ninja Gaiden 3Score

Ninja Gaiden 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GRSE

Det sies at ninjaene fant opp hjulet... To ganger. Det eneste vi er sikre på er at Jonas har satt karakter på Ninja Gaiden 3...Loading next content