Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Ninjaer i pyjamas har gått inn i konkurransedyktige Fortnite

Den svenske esportsorganisasjonen har til og med annonsert sin første spiller for scenen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den svenske e-sportorganisasjonen Ninjas in Pyjamas har kunngjort at den har inngått konkurrerende Fortnite. Dette trekket markerer det andre nye spillområdet som NIP har kommet inn i år alene, og når det gjelder hvem som skal konkurrere på Fortnite-laget, har en spiller blitt signert så langt med dette som Danmarks Oscar "Refsgaard" Dalgas Refsgaard.

– Det er ingen tvil om at Fortnite er et veldig populært spill totalt sett, og det har vært på radaren vår lenge. Vi er forsiktige med å legge til for mange titler, og ønsker å opprettholde dem alle ordentlig med den nødvendige infrastrukturen, sier NIPs COO Jonas Gundersen.

"Nå legger vi Fortnite til den blandingen. Utnytte disse synergiene som kommer fra Epic as
en utgiver i både spill og binding i Fortnite Creative er et naturlig neste skritt.

NIPs Fortnite-lag vil også bli trent av Nic "Wolf" Sølvmose, og vil gjøre sin første opptreden på den ukentlige konkurransen Fortnite Championship Series Major 2, som vil bli avholdt 13. april.

Fortnite

Relaterte teksterLoading next content