Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike 2

Ninjas in Pyjamas gjør store endringer i Counter-Strike-laget sitt.

Flere spillere har blitt satt på benken, andre har blitt løslatt, slik at det nå bare er to aktive spillere igjen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ninjas in Pyjamas Ninjas in Pyjamas i Pyjamas trykker på reset-knappen for sitt Counter-Strike 2 -lag. Etter rapporter om problemer med samholdet i laget og en rekke skuffende resultater har den svenske organisasjonen bestemt seg for at nok er nok, og at det er nødvendig med store endringer.

Dette skjer i form av at tre av medlemmene blir satt på benken og to andre blir fristilt. Det betyr at NIP per i dag bare har to spillere i den aktive stallen, og i tillegg mangler ledelsen en analytiker.

Endringene har ført til at Daniel "djL" Narancic og analytikeren Thomas "haste" Dyrensborg er ute av laget, og Kristian "k0nfig" Wienecke, Patrick "es3tag" Hansen og Danyyl "headtr1ck" Valitov er alle satt på benken, noe som betyr at den aktive troppen nå bare består av Fredrik "REZ" Sterner og Alejandro "alex" Masanet.

Om bakgrunnen for denne endringen sier NIP: "I starten av høstsesongen vurderte vi laget fra flere vinkler og identifiserte samholdet i laget som den faktoren vi trengte å gjøre noe med. Dette er en faktor som fansen per definisjon ikke kan observere, men som alle som noen gang har drevet med lagidrett vil forstå: Kall det vibes, om du vil. Når stemningen er dårlig, går det ut over alt annet - du mister kontrollen over laget og må bare be om at noen faller av, kamp etter kamp.

"Ingen mengde øvelser, fysisk trening, mentalt arbeid eller nadeoppstillinger kan kompensere for evnen til å stole på at lagkameratene er med deg når du ligger under 10-2 og taper en pistolrunde, eller at lagledelsen vil støtte deg hvis du taper tre runder til. De første endringene vi gjorde, var direkte rettet mot denne faktoren, og vi så umiddelbare forbedringer."

Når det gjelder fremtiden, legger NIP til: "Om noen måneder vil en ny gruppe ninjaer reise seg fra asken, og hele teamet jobber med et klart formål som gir oss håp for fremtiden."

Counter-Strike 2

Relaterte tekster

0
Counter-Strike 2Score

Counter-Strike 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har fortsatt med å desarmere bomber, redde gisler og kjøpe obskøne mengder våpen i denne oppfølgeren til det klassiske spillet.Loading next content