Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Luigi's Mansion 3

Nintendo kjøper Luigi's Mansion-skaperne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med spill som Luigi's Mansion: Dark Moon, Luigi's Mansion 3, Super Mario Strikers og Metroid Prime: Federation Force kan man trygt si at Next Level Games har vært tett knyttet til Nintendo i over ti år. Snart vil det forholdet tas til et nytt nivå.

Nintendo forteller nemlig at de har kommet til en avtale med det canadiske studioet om et oppkjøp, noe som vil gjøre dem til ett av det japanske selskapets førstepartsstudioer når avtalen blir fullført i løpet av våren om alt går som planlagt. Dermed kan vi forhåpentligvis se frem til Luigi's Mansion 4 etter hvert.

Luigi's Mansion 3

Relaterte tekster

1
Luigi's Mansion 3Score

Luigi's Mansion 3

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Fra boligen til Tommy har det ikke vært annet enn støvsugerlyder den siste tiden. Har han virkelig fått støv på hjernen? Neida, han har ikke hatt tid til å rydde og støvsuge. Han har bare vært på spøkelsesjakt.Loading next content