Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Nioh 2 får en siste demo med nytt innhold før lansering

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med bare en måned igjen til lansering har Team Ninja virkelig trappet opp markedsføringen av Nioh 2 igjen. I forrige uke kunne vi dele våre inntrykk etter å ha spilt en liten del av spillet, og nå har vi fått gode nyheter til dere andre som har lyst til å spille mer før lanseringen også.

En ny demo er nemlig på vei. Denne heter Last Chance Trial og vil være tilgjengelig fra den 28. februar til 2. mars. Her venter det tre nye oppdrag på Mount Tenno, noen våpen vi ikke har sett før, nye fiender og mer, så selv om du prøvde den forrige demoen kan det være verdt å prøve ut denne også. Dessverre vil ikke fremgangen din bli med videre til selve spillet, men karakteren du skaper vil i alle fall kunne overføres.

Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content