Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No Man's Sky

No Man's Sky-oppdatering bringer litt The Amazing Race

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har ikke engang gått sju uker siden No Man's Sky fikk den store Companions-oppdatering, så du kan trygt si Hello Games har jobbet på spreng den siste tiden.

For nå kan du laste ned enda en stor oppdatering til No Man's Sky. Denne heter Expeditions, og dette navnet kommer av at den introduserer en slags The Amazing Race-aktig modus. Her vil alle spillerne starte på samme planet med de samme hjelpemidlene, og deretter bli satt til å reise rundt omkring for å gjøre ulike oppdrag og utfordringer. Fullfører du disse venter det spesielle belønninger som en ny jetpack, nye skip, våpen, kosmetiske merker og mer som kan brukes i de andre modusene.

Expeditions-modusen vil være sesongbasert, så forvent nye regler og lignende med jevne mellomrom fremover. Oppdateringen gjør også en drøss med andre endringer og forbedringer, inkludert mer utfordrende Sentinels, bedre HUD, mer interessante Space Station-oppdrag, et bedre pinning-system og mye mer du kan finne mer detaljert informasjon om her.

HQ
No Man's Sky

Relaterte tekster

No Man's SkyScore

No Man's Sky

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Vi kommer aldri til å se mer enn en brøkdel av universet No Man's Sky har å tilby, men vi har nå sett nok til å sette karakter. Dette er et unikt eventyr du ikke bør gå glipp av...Loading next content