Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
No More Heroes

No More Heroes 1 og 2 slippes på Steam denne uka

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Suda51 fikk sitt store gjennombrudd med Killer 7 og No More Heroes. Sistnevnte ble lansert eksklusivt på Nintendo Wii i 2007 (ble senere utgitt en versjon på PS3) og fikk også en oppfølger.

Om ikke lenge kommer No More Heroes 3 til Nintendo Switch, og det har fått Grasshopper Manufacture til å hente frem de gamle spillene fra arkivet for å bygge opp litt hype.

De to første spillene i serien ble i fjor sluppet på Nintendo Switch, og nå blir de også tilgjengelig på PC den 9. juni via Steam.

Spillene vil koste 20 euro (venter fortsatt på norsk pris) stykket og ser ikke ut til å ha fått andre forbedringer enn høyere oppløsning.

No More Heroes 3 kommer den 27. august.

No More Heroes

Relaterte tekster

No More HeroesScore

No More Heroes

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Rosmo Hansen

Teamet bak det spesielle Killer 7 gjør et comback uten sidestykke, og Martin Rosmo Hansen er bergtatt!

No More Heroes

No More Heroes

FORSPILL. Skrevet av Halvor Ø. Thengs

Sist vi hørte noe fra Grasshopper, var det det eksentriske, men rimelig uspillbare Killer 7. Nå vender de tilbake...Loading next content