Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Noe tyder på at EAs spill vender tilbake til Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA lanserte deres Origin-tjeneste for lenge siden, og det betydde at deres spill ble flyttet over på denne PC-plattformen, og dermed fjernet fra andre tredjeparter som Steam. Dog tyder noe på at de er på vei til å vende tilbake.

Twitter-brukeren RobotBrush har nemlig delt et bilde av en test-app i Origin, hvor filnavnet ser ut til å indikere at spillene kjøres via Steam. Origin vises imidlertid også i samme filnavn, så det kan være at spillene kan kjøpes på Steam mens Origin fortsatt er nødvendig, akkurat som når du spiller Rainbow Six: Siege via Steam med Uplay som krav.

Kort sagt virker det som at EA undersøker Steam-integrasjon, og på et bilde delt av TheNerdMag kan vi til og med se at EA-klassikeren The Saboteur nå har en SteamDB-plass, samt at noen spilte det på Steam mellom den 20 og 21. oktober.

Som du kan se her har til og med Dragon Age II fått en Steam oppdatering forrige uke, og totalt sett er det mye som tyder på at EA altså kan være på vei tilbake til Valves onlinetjeneste, samt kanskje til og med Epic Games Store.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...Loading next content