Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row: The Third

Noe tyder på at en remaster av Saints Row: The Third er på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Saints Row-serien har gjennom årene fått mange fans verden over, og etter det tredje kapitlet i serien, Saints Row: The Third, ble dette en stor og velkjent spillserie. Nå ser det ut til at utgiveren Deep Silver planlegger å bringe spillet tilbake.

Og det er en butikkjede som trolig har løftet sløret for prosjektet før planlegt. Gematsu kan nemlig rapportere at kjeden GameFly hadde salgsannonser for Saints Row: The Third - Remastered til både PlayStation 4 og Xbox One.

De fjernet begge ganske raskt, men det er i hvert fall en mulighet for at det blir en realitet.

Er du interessert i et gjensyn med Saints Row: The Third?

Saints Row: The Third

Relaterte tekster

Saints Row: The ThirdScore

Saints Row: The Third

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Daniel har prøvd seg med masser av bling og våpen, og gått fullstendig amok i Volitions mest skandaløse sandkasse hittil...

4
Slik så det ut hjemme hos THQ

Slik så det ut hjemme hos THQ

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter en lang kamp mot negative tall i budsjettene måtte den tradisjonsrike utgiveren THQ som kjent innse at slaget var tapt i desember i fjor. De slo seg selv konkurs og...Loading next content