Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo 2

Noe tyder på at Halo 2 kommer til PC i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som du sikkert vet så er Microsoft og 343 Industries i gang med å bringe Halo: The Master Chief Collection til PC, men de utgir kun ett spil av gangen. Allerede nå har vi fått Halo: Reach og Halo: Combat Evolved, men noe tyder på at vi ikke trenger å vente så lenge før det neste spillet ankommer, nemlig Halo 2.

For nylig skrev den kjente livestreameren Ninja litt om Halo-serien på Twitter, og sa han hadde bruk for noe nostalgisk å spille, og her valgte den offisielle Xbox Game Pass-kontoen å svare med følgende:

"Set your alarm for tomorrow morning oclock"

Vi vet allerede at Halo 2 har vært gjennom en intens testperiode på PC, og vi krysser fingrene for at det er gode nyheter å våkne opp til for PC-eiere i morgen.

Halo 2

Relaterte tekster

Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Etter to år og syv måneder lanseres Bungies mesterlige oppfølger til PC. Petter har kost seg med en problemfri PC-opplevelse!

8
Halo 2Score

Halo 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jon A. Bjerk

Verdens beste konsoll FPS er tilbake og Master Chief viser verden hvor skapet skal stå! Er du klar for å delta i kampen om jorden?Loading next content