Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

North er vinnerne av DreamHack Masters Stockholm

De slo ut de danske rivalen Astralis i finalen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga som var gikk DreamHack Masters-konkurransen i Stockholm av stabelen, hvor totalt 16 lag konkurrerte om en premiepott på $250 000, og det ble en heldansk finale da North danket ut Astralis, og hentet hjem både trofeet og en andel av potten på $100 000.

North vant over både TyLoo og Astralis (som måtte overvinne TyLoo for å komme seg videre etter nederlaget) i Gruppe A, og gikk så videre til å knuse NaVi, for så å møte Mousesports i semifinalen. Til tross for en strålende innsats fra Mousesports på Dust II, snudde North det hele rundt og vant 16-14 og 16-12 på henholdsvis Inferno og Mirage.

Finalen mot Astralis var både jevn og intens. North vant på Dust II, mensd Astralis feide banen med North på Train med en score på 16-6. North skjerpet seg på aller siste kartet, Overpass, og hentet hjem seieren.

Hvem synes du er best av North og Astralis?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: DreamHack

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content