Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rocket League

NRG Esports er det første Rocket League-laget som har vunnet 1 million dollar i premiepenger

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nå blitt bekreftet via Twitter hvor lønnsomt det k kan være for esportlag å konkurrere i internasjonale turneringer, så lenge de har suksess. NRG Esports har nemlig satt en seig rekord - de er det første Rocket League-laget som har vunnet totalt over 1 million dollar i premiepenger.

Dette ble først nevnt av GinX, men har siden blitt bekreftet, og det kommer da ikke som noen stor overraskelse da laget har klart seg meget bra de siste fem årene.

Selve rekorden ble satt den 20. april da NRG kom i topp 4 ved Spring RLCS X The Grid, hvor de vant $10,500, og det var det som dyttet dem over terskelen.

"Rocket League has been a huge part of our history, being the first team with 1 Million in earnings is insane", skriver de.

Rocket League
NRG Esports

Relaterte tekster

Rocket LeagueScore

Rocket League

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Hvem skulle ha trodd at bilspill og fotballspill gikk hånd i hånd? Tomas har satt karakter på det fartsfylte Rocket League...Loading next content