Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

NRGs konsernsjef bekrefter oppkjøpet av CLG

Med flyttingen vil organisasjonen gå tilbake til LCS.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

NRGs administrerende direktør Andy Miller har bekreftet via Twitter at organisasjonen hans har kjøpt Counter Logic Gaming (CLG).

Flyttingen vil se NRG gjøre sin retur til League of Legends Championship Series, (LCS) bli et lag som konkurrerer i en av League Esports 'store regioner igjen.

I videokunngjøringen sa Miller: "Vi er veldig glade for å kunngjøre at vi er tilbake i League of Legends.

Så etter mange års fravær, etter å ha rykket ned, prøvd å finne ut av alt, og en haug med år, klorte vi oss tilbake og her er vi.

Miller beroliget nåværende CLG-fans: "Vi holder ligainfrastrukturen intakt. LCS-laget, akademilagene, alle trenerne, analytikerne, alle ned til Chef Phil.

Når han snakket om organisasjonens identitetsendring, sa Miller: "Det er definitivt endringer i CLG-organisasjonen, og vi setter pris på alle som gjennom årene har lagt blod, svette og tårer i organisasjonen for å komme til det punktet hvor de nå kan bli en del av NRG.

"Fremover kommer vi til å fortsette vår lekne merkevare, liksom i min medgründers bilde der, Shaquille O'Neal, verdens største gutt, det er slik vi ser på oss selv.

Men vi ønsker å vinne, vi hater å tape nesten mer enn vi liker å vinne.

Oppkjøpet har betydd at Greg Kim, den nåværende sjefen for CLG, ikke lenger vil lede organisasjonen.

I en kunngjøring via sin Twitter sa Kim: "Det er et sjeldent privilegium å bli overlevert nøklene til en sagnomsust organisasjon som CLG, og sjeldnere fortsatt å være forvalter av en fandom så lidenskapelig og så lojal som de trofaste.

Jeg vil for alltid være takknemlig for de som stolte på at jeg skulle være en vokter av dette utrolige laget.

Om League spesifikt fortsatte han: "Vi gjenoppbygde League of Legends-programmet vårt og så fansen vår komme ut av skjul da vi steg til topp fire-status.

"Vi arrangerte aktiviseringer hver dag når Worlds var på dørstokken vår i New York."

Kim snakket om tilstanden han forlater CLG i, og sa: "Vårt League of Legends-program viderefører arven fra alt som er bygget det siste tiåret, og jeg vet at denne gruppen trenere og spillere har det som trengs for å vinne LCS."

CLGs League of Legends-team vil bli omdøpt til NRG i påvente av Riot Games-godkjenning.

League of Legends
CLG

Relaterte teksterLoading next content