Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Deus Ex: Mankind Divided

Ny Deus Ex: Mankind Divided-utvidelse annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har nå gått fire måneder siden vi fikk Deus Ex: Mankind Divided sin første utvidelse, så nå passet det godt å få vite om den neste.

A Criminal Past bringer oss tilbake til en tiden før Mankind Divided. Jensen er nå på sitt første oppdrag for TF29. Han har fått i oppgave å spore og få tak i sensitiv informasjon fra en annen agent som har forsvunnet etter å ha blitt sett i et høyrisikofengsel skapt for augmenterte kriminelle. Det eneste kjente fjeset er Delara Auzenne, mens alle andre er totalt ukjente for han. Han blir derfor nødt til å utforske de mørkeste sidene av rollen sin for å kunne lykkes i det utrivelige miljøet.

Utvidelsen skal slippes den 23. februar. Gleder du deg til å spille som en fersk Jensen?

Deus Ex: Mankind Divided

Relaterte tekster

Deus Ex: Mankind DividedScore

Deus Ex: Mankind Divided

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Fem år siden forgjengeren er Adam Jensen klar med et nytt konspiratorisk cyberpunk-eventyr i Deus Ex: Mankind Divided. Opplevelsen er like delt som tittelen ...Loading next content