Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Horizon 3

Ny ladning med biler til Forza Horizon 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den siste pakken med biler som følger med i Car Pass (spillets svar på season pass) til Forza Horizon 3 er The Duracell Car Pack. Denne ble sluppet i dag, og som vanlig kan du kjøpe kun den hvis du ikke har lyst på resten. Blant de nye bilene finner vi 2017s Chevrolet Camaro ZL1 og klassikeren Flacon GT fra 1992. Det er snakk om totalt syv biler, og disse kan du se i traileren nedenfor.

Utvikler Playground Games byr i tillegg på 2016s variant av den spanske racerbilen GTA Spano som en del av Duracell-sponsingen.

HQ
Forza Horizon 3

Relaterte tekster

1
Forza Horizon 3: Blizzard MountainScore

Forza Horizon 3: Blizzard Mountain

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Den første utvidelsen til det glimrende Forza Horizon 3 har ankommet, og vi har kjent på det nye underlaget, navigert snøstormer og sladdet for harde livet...

7
Forza Horizon 3Score

Forza Horizon 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Asfalt, grus, luksusbiler og krokodiller! Morten kost seg med Forza Horizon 3, men likevel føles denne festivalen en anelse for lik de foregående to...Loading next content