Norsk
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Ny Mafia III-utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Hangar 13 først avslørte at det ville komme utvidelser til Mafia III kunne de kun gi oss en kort oversikt over hva hver utvidelse ville by på. Nå har vi fått mer informasjon om den neste utvidelsen, Stones Unturned.

Som vi allerede visste vil denne utvidelsen handle om hvordan Lincoln og John Donovan prøver å ta hevn på en rival fra Vietnamkrigen. Conor Aldridge er nemlig en forræder som forlot Donovan for å dø under tiden i Vietnam, og nå er han i New Bordeaux for å skape bråk.

Siden både Lincoln og Donovan er ute etter hevn vil vi være sammen med Donovan mesteparten av utvidelsen, noe som visstnok skal vise at sistnevnte slettes ikke er en pingle. Duoen vil ikke bare reise rundt i New Bordeaux heller, men også et nytt regnskogsområdel. Vi får selvsagt også noen nye våpen og tjenester, inkludert en skarpskyttertjeneste. Utviklerne tror vi vil trenge dette siden Aldrigde sine leiesoldater skal være noen av de tøffeste fiendene vi møter i spillet.

Stone Unturned skal slippes den 30. mai, og du kan lære mer om den i videoen under.

HQ
Mafia III

Relaterte tekster

Mafia IIIScore

Mafia III

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Etter seks år og 30 trailere er det endelig klart for det nyeste kapitlet i Mafia-serien. Kan en god historie være nok til å lage et godt sandkassespill?

0
Mafia III-utvikler åpner nytt studio

Mafia III-utvikler åpner nytt studio

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Hangar 13, mest kjent som utvikleren av Mafia III, har åpnet et nytt studio i Brighton ved å ta over en indiegjeng ledet an Nick Baynes (Split/Second), og det virker som...Loading next content