Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Ny Mass Effect: Andromeda-oppdatering ute i dag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I april kunne Bioware offentliggjøre noen av planene de hadde for Mass Effect: Andromeda fremover, og slapp samtidig en stor oppdatering som fikset en del av problemene folk har hatt. Nå har tiden kommet for oppdatering nummer to.

Dagens oppdatering virker i hovedsak å fikse ting som har plaget spesifikke deler av spillet, men lover også å ha forbedret de filmatiske sekvensene, at SAM stadig forteller oss at vi har ulest mail selv om vi ikke har det, at svaralternativ er gråe selv om figuren har mer å si, og en god del mer. Hele listen av endringer kan du lese her. Det er også verd å nevne at flerspillerdelen av spillet også får en god del endringer, og de detaljene finner du her.

Mass Effect: Andromeda

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...Loading next content