Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Combat Evolved

Ny speedrun-verdensrekord i Halo: Combat Evolved

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gjennom en kollektiv innsats har en gruppe spillere nå satt ny verdensrekord i klassikeren Halo: Combat Evolved, ved å rase gjennom hele spillet på én time, sju minutter og fire sekunder. For å gjøre ting ekstra imponerende spilte de dessuten på den tøffeste vanskelighetsgraden, altså Legendary.

Til forskjell fra de fleste andre speedrun-rekorder ble bragden altså gjort av fire spillere, som alle hadde ansvar for sin egen del av spillet (Scurty, Whistle, Vetro og Sol). De fire brukte mange timer på å trene på sine respektive partier, og da dagen kom for å gjennomføre rekordforsøket, slo de lett den gamle rekorden på 1:29:59.

Hvis du lurer på hvordan det ser ut når man raser gjennom spillet på denne måten, er naturligvis gjennomspillingen offentliggjort på Youtube.

Halo: Combat Evolved

Relaterte tekster

3
Halo: Combat EvolvedScore

Halo: Combat Evolved

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Endelig er det her. Spillet PC-eiere verden over har lengtet etter i 2 år. Det store spørsmålet er: "Er det like bra som Xbox versjonen?"

7
Halo (NTSC)Score

Halo (NTSC)

ANMELDELSE. Skrevet av Nicklas Mether

Som oftest tar det en god stund før utviklere lærer seg å håndtere en konsoll, og hvis dette er tilfellet med Xbox har vi mye godt i vente - for allerede nå overgår Halo det meste!Loading next content