Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Ny Walkman-telefon med krystallklar lyd...

Ja, hva skal jeg si? Nok en pressemelding har tatt turen inn til min velfylte innboks og denne gangen er det nok en Sony Ericsson Walkman-telefon som er på tur...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Sony Ericsson W715 lanseres som de andre nye telefonene, i løpet av første kvartal i år og her kommer en mobiltelefon hvor produsenten har satset alle sine kort på en knakende god lyd. Om dette stemmer vites ikke ennå, men vi gleder oss stort til å få sjekket opp W715 - for musikk er noe vi spiller mye av på mobilene våre.

W715 kan benyttes sammen med aGPS-tjenester for å søke etter steder - selv når de er innendørs eller utenfor dekningsområde. Telefonen har dessuten forhåndsinnlastede, lokasjonsbaserte tjenester (LBS), som Google Maps™, Wayfinder Navigator™ og geotagging av bilder.

W715 har samme uovertrufne lydkvalitet som W902 og W980, som i uavhengige tester ble kåret til "best audio experience" *. I tillegg til krystallklar lyd, har W715 også andre kjente og populære Walkman™-funksjoner som musikkgjenkjenning med TrackID™, SensMe™ for å tilpasse musikken til ditt humør og Shake Control for å endre musikkspor ved en enkel håndbevegelse.

- Vi fortsetter å forbedre og videreutvikle musikkfunksjonene og -tjenestene på våre Walkman™-telefoner. Med W715 får brukeren en førsteklasses brukeropplevelse gjennom en kombinasjon av musikkfunksjoner, lokasjonsbaserte tjenester og gode tilkoblingsmuligheter via Wi-Fi og DLNA sier markedssjef Anniken Amdam i Sony Ericsson i Norge.

W715 er mye mer enn en musikktelefon. Den lekre slider-telefonens metalldeksel gir, sammen med en stor skjerm, et stilrent og profesjonelt uttrykk. Kombinasjonen av 3.2 megapiksel-kamera og Wi-Fi-tilkobling gjør det også mulig for brukeren å ta bilder - og raskt og enkelt dele dem med andre ved å laste dem opp på internett.
Walkman™-telefonen W715 blir tilgjengelig i Garnet Black og Luxury Silver.

Dette er en annonse:

Her er flere spesifikasjoner på denne nye Walkman-telefonen som dukker opp i løpet av første kvartal;

• Prisbelønnet lydopplevelse - lytt til musikken slik den er ment å bli hørt
• aGPS øker presisjonen i lokasjonsbaserte tjenester (LBS)
• Wayfinder Navigator™ og Google Maps™ for Mobile
• Direkte musikksøk fra telefonen - gå på nettet og finn de beste sangene og mest
populære videoene på YouTube™
• Wi-Fi- og DLNA-sertifisert - nettoppkobling slik du ønsker det
• Shake Control - bytt musikkspor og kontroller lydnivå ved å bevege håndleddet
• SensMe™ - lag spillelister basert på humør i stedet for artist og sjanger
• Stor 2.4-tommers skjerm - se websider og les e-post krystallklart
• Auto-rotering - bytt mellom portrett- eller landskapsvisning ved å vippe på telefonen
• 3.2 megapiksel-kamera - knips og del favorittbilder via Bluetooth™
• FM-radio med TrackID™ - lytt til radio mens du er på farten
• 8 GB minnekort - lagringsplass for opp til 8000 sanger

Dessverre har vi ikke noe bilde på denne mobiltelefonen, men kommer tilbake så fort noe foreligger.

Relaterte tekster

0
Test: Sony Ericsson W715

Test: Sony Ericsson W715

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Sony Ericsson og Nokia kniver om ha de beste medietelefonene. Begge selskapene kaprer kunder fra de som produserer kun MP3-avspillere og nå er en ny musikktelefon sett dagens lys...

1
Ny Walkman-telefon med krystallklar lyd...

Ny Walkman-telefon med krystallklar lyd...

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Børge Fjeld

Ja, hva skal jeg si? Nok en pressemelding har tatt turen inn til min velfylte innboks og denne gangen er det nok en Sony Ericsson Walkman-telefon som er på tur...Loading next content