Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fuse

Nye bilder fra Fuse

Se mer fra Insomniacs kommende

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Insomniac Games' første multiplattformsspill slippes tidlig neste år, og vi har fått tak i en bunke med nye bilder som viser frem samarbeidsfesten. Alt ligger til rette for ellevill action med co-op for opptil fire spillere og mye kult utstyr. Det er med andre ord akkurat det man kan forvente fra Insomniac Games.

Sjekk også ut redaktørens besøk hos utvikleren tidligere i år.

Fuse
FuseFuse
Fuse
FuseFuse
FuseFuse
Fuse
Fuse
FuseFuse
Fuse
Fuse
FuseFuse
FuseFuse
Fuse
Fuse
FuseFuseFuse

Relaterte tekster

6
FuseScore

Fuse

ANMELDELSE. Skrevet av Tobias Garsten - GR SE

Fra skaperne av Ratchet & Clank og Resistance-serien kommer årets kanskje minst vågale spill. Men må Fuse ta sjanser for å levere resultater? En forvirret Tobias har svaret.

4
Prøvespill Fuse i morgen

Prøvespill Fuse i morgen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du er spent på actionspillet Fuse, som blander Insomniac Games' kjærlighet for spinnville våpen med samarbeidsspilling for inntil 4 actionjunkies, bør du fyre opp...

6
Dato spikret for Fuse

Dato spikret for Fuse

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Insomniac Games' første multiplattformspill byr på bøttevis med action. I slutten av mai kan du og tre venner kaste dere ut i skuddvekslingene.Loading next content