Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Nye Splinter Cell-livstegn fra Ubisoft-sjefen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er nå tre år siden Ubisoft Toronto snakket om at de hele tiden ønsker å utvikle Splinter Cell-serien, og at det neste derfor vil skille seg ut fra Splinter Cell: Blacklist (les mer om dette her). Lite har blitt sagt siden den gang, men nå har selveste Ubisoft-sjef Yves Guillemot avslørt at de jobber med flere ulike ting knyttet til serien.

Dette var under en såkalt Ask Me Anything-tråd på Reddit hvor han svarte følgende på spørsmål om hva som skjer med serien:

"Hi! Splinter Cell is a brand we talk about a lot. It's also personally one of my favorite series. We don't have anything specific to share at the moment but teams are working on different things, so stay tuned for more."

Det er vel egentlig ingen tvil om at det jobbes med Splinter Cell i et og annet hjørne av Ubisoft til enhver tid, men denne oppfordringen om å følge med tar vi på alvor. Forhåpentligvis er Gamescom i august stedet for en annonsering.

Nye Splinter Cell-livstegn fra Ubisoft-sjefen


Loading next content