Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Two Worlds

Nye Two Worlds - screens

Nei, det er ikke Oblivion...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Når Bethesda skaper en kjempesuksess som de har gjort det med The Elder Scrolls IV: Oblivion, så må det nødvendigvis skape noen ringer i vannet - ikke minst hos andre utviklere. Og det har det gjort hos Reality Pump.

Firmaet har i hvert fall tatt en kikk på Morrowind, det tidligere spillet i Elder Scrolls-serien og ellers latt seg "inspirere" av det og vi er ganske sikre på at det nåværende Oblivion og vil være grunnstammen i mange kommende rollespill av denne typen.

Nedenfor er de siste screenshots fra deres kommende rollespill som altså heter Two Worlds.

Her er mer fakta:
Thrilling fight choreographies, gripping characters and realistic worlds create new dimensions in the genre. The title also introduces new benchmarks in content. Experienced script editors link the cinematic story with maximum gaming freedom in a medieval fantasy world.

Mer info om spillet finner du inn på den offfisielle nettsiden

Flere nyheter om spillet finner du inn her

Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds
Two Worlds

Relaterte tekster

Two WorldsScore

Two Worlds

ANMELDELSE. Skrevet av Lars Petter Svendsen

Lars Petter har dratt på seg rustningen og funnet frem øksa og er klar for å innta Reality Pumps fantasifulle verden.Loading next content