Norsk
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham City

Nytt Batman-spill i 50-tallsstil?

Rocksteady Studios ser nye veier

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Britiske Rocksteady Studios har blitt hyllet av en samlet verdenspresse for de ypperlige actionspillene Batman: Arkham Asylum og Batman: Arkham City. Kort tid etter lanseringen av sistnevnte begynte studioet å hinte om nok et Batman-spill, men hvis vi skal tro amerikanske Variety kommer det tredje spillet til å skille seg ut fra forgjengerne.

Ifølge nettsiden jobber nemlig Rockstady med et nytt Batman-spill der Lynvingen fremstår slik han gjorde i tegneseriene fra 1950-tallet. Det er med andre ord snakk om et mer tegnet og mindre realistisk spill spill visuelt sett, der Batmans mørke drakt er blitt erstattet med det originale grå kostymet.

Historien skal angivelig dreie seg om Batmans første møte med Jokeren, og dannelsen av Justice League. Det spekuleres derfor i om andre superhelter som Supermann kan dukke opp i løpet av spillets gang.

Rocksteady selv har ikke kommentert ryktene og Variety oppgir ikke den konkrete kilden de har mottatt informasjonen fra. Nettsiden påpeker imidlertid at Warner Bros. og DC Entertainment vurderer å lage en ny Justice League-film, og i lys av dette får spillryktene mer tyngde. Warner Bros. er for øvrig også Rocksteady Studios' utgiver.

Batman: Arkham City
POW, SCHMACK, SHA-ZAM!

Relaterte tekster

Batman: Arkham CityScore

Batman: Arkham City

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Større, penere og mer variert. Rocksteady er tilbake med Batman: Arkham City, og leverer tidenes beste superheltspill...Loading next content