Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Nytt fra Dragon Age 4 kommer neste fredag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har ikke akkurat hørt stort om det neste Dragon Age-spillet etter at det ble offentliggjort på The Game Awards i 2018, men vi fikk i alle fall bittelitt mer i sommer. Heldigvis trenger vi ikke å vente til 2021 på skikkelig nytt.

Bioware feirer nemlig ikke bare Dragon Age Day med fire noveller (The Next One av Bryanna Battye, Ruins of Reality av John Dombrow, The Wake av Mary Kirby og Minrathous Shadows av Sheryl Chee), men bekrefter i samme slengen at vi vil få nytt fra det vi foreløpig bare kan kalle Dragon Age 4 på The Game Awards natt til den 11. desember. Akkurat hva er vanskelig å si enda, men forhåpentligvis blir det mer en ørsmå klipp fra selve spillmotoren.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

3
Bioware sier opp 50 personer

Bioware sier opp 50 personer

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi blir fortalt at dette vil være en fordel for Dragon Age: Dreadwolf og Mass Effect 4 fordi det gir mer rom for kreativitet og raskere beslutninger...Loading next content