Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Ball Xenoverse 2

Nytt innhold på vei til Dragon Ball Xenoverse 2

Bandai Namco lover "much more to offer in the coming months".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Dragon Ball FighterZ er den store snakkisen akkurat nå, betyr ikke det at Bandai Namco har glemt Dragon Ball Xenoverse 2 helt ennå. Utgiveren har delt en video hvor produsenten Masayuki Hirano lover at mer innhold er på vei til spillet de neste månedene. I videoen nevner Hirano nye DLC-figurer, forbedring av onlinedelen og balansering av figurer og ferdigheter.

Hirano benytter også muligheten til å takke fansen for støtten deres, og sier at både Dragon Ball Xenoverse 2 og Dragon Ball FighterZ kommer til å fortsette å eksistere side om side, da de er spill i to forskjellige sjangere.

Du kan sjekke ut hele videoen her. Spiller du fortsatt Dragon Ball Xenoverse 2? Ser du frem til nytt innhold?

Dragon Ball Xenoverse 2

Relaterte tekster

0
Dragon Ball Xenoverse 2Score

Dragon Ball Xenoverse 2

ANMELDELSE. Skrevet av Brandon Green

Vi tvilte aldri på at Dragon Ball Xenoverse 2 ville bli et godt Dragon Ball-spill, men er det det beste? Vi har satt karakter...

1
Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

Beta-gameplay fra Dragon Ball Xenoverse 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Dragon Ball Xenoverse 2-betaen ble avsluttet i går, og vi har naturligvis passet på å spille litt. Hvis du ikke fikk anledning til å teste den selv, kan vi kanskje trøste...Loading next content