Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra Moon Studios har nemlig bekreftet at de har en utvidelsespakke på gang, og selv om han er sparsom med informasjon om innholdet bekrefter han at den kommer i løpet av 2015.

Utvikleren har dessuten avslørt at en Definitive Edition av spillet kommer, og den vil blant annet inneholde nye områder, kunstverk og nye evner. Denne utgaven av spillet kommer allerede nå i høst.

Ori and the Blind Forest

Relaterte tekster

Ori and the Blind ForestScore

Ori and the Blind Forest

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Et uerstattelig tap. En splittet familie. En hel verden i oppløsning. Dette er Ori and the Blind Forest, et aldeles nydelig plattformspill!

0
Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra...Loading next content