Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

NZXT (opp)graderer Avatar

NZXT Avatar S er billigere, men har lavere sensitivitet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

NZXT er mest kjent for sine PC-kabinetter, men produserer også annet PC-tilbehør. Deres spillmus, Avatar har vi tidligere testet uten å bli feiet av banen. Nå erstattes Avatar med en billigere utgave kalt Avatar S.

HQ

Avatar S matcher ikke forgjengeren på sensitivitet, med bare 1600 dpi mot 2600 dpi. Dette er heller ikke all verdens sammenlignet med konkurrentene som nå kjemper rundt 5600 og 6000 dpi. Det er altså ikke følsomheten som skal selge denne musen.

Dpi-justeringen er fremdeles begrenset til tre trinn, men har fått en nedre grense på 400 dpi, som er litt bedre enn forgjengeren. Den har fått 16 kilobyte minne for å lagre profiler for de 5 mediaknappene om du tar musen mellom flere PCer. Videre kan også fargen på LED-lysene konfigureres etter eget ønske.

I likhet med forgjengeren er musen ambidekstrisk. Prisen blir trolig også i Norge noe lavere enn de rundt 500 kronene man måtte ut med for å skaffe seg forgjengeren.

NZXT Avatar S
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content