Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
One Piece: Gigant Battle

One Piece: Gigant Battle

Lett å lære, men vanskelig å like. Jeg har testet One Piece: Giant Battle...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Når sant skal sies, var forventingene på bånn når One Piece: Gigant Battle landet hos undertegnede. Men rett skal være rett: One Piece: Gigant Battle har klart å stikke seg ut av den endeløse kjeden av dårlige håndholdte spill basert på anime, og Bandai har lykkes med å lage et smått interessant slåssespill.

HQ

One Piece: Gigant Battle er tydelig inspirert av det Japan-eksklusive Jump Ultimate Stars hva spillestil angår. Dette er et slåssespill hvor opptil fire personer kan hamre løs på hverandre med et variert utvalg av hovedfigurer fra det vanvittig populære japanske TV-programmet One Piece. I tillegg kan man velge mellom 70 støttefigurer som kan tilkalles for å snu lykken i tilfelle ting skulle gå galt.

Spillets kampanjedel innebærer en kampturnering i piratenes verden, og Monkey D. Luffy, vår hovedkarakter, må slåss mot både venner og fiender på vei til toppen. Disse motstanderne blir en del av Luffys lag etter at han slår dem, og til slutt står spilleren igjen med 20 hovedfigurer og langt flere støttefigurer som tilbyr litt drahjelp hvis du skulle trenge det under en kamp. Det er også lagt til et rollespillelement i form av nivåer på karakterene. Dette gir spilleren en mulighet til å bygge et variert lag hvor hver figur utfyller hverandre. Historiedelen er dessverre ikke noe å skryte av, men det er også klart at spillets fokus ligger på flerspillerdelen, og det er her One Piece: Gigant Battle overrasker.

One Piece: Gigant Battle tilbyr en overraskende morsom flerspillerdel. Det er i grunn ganske moro, spesielt hvis man spiller med en venn. Alle figurene har forskjellige kombinasjoner av angrep, og utviklerne har lykkes i å unngå den kjedelige fellen hvor to-tre av figurene har tilnærmet like angrep. Etter en stund begynner spillet likevel å bli ganske repetitivt, og mangelen på variasjon i kampene gjør seg gjeldende.

Enkelt å lære, vanskelig å mestre-konseptet er i full sving her, og spillet belønner spillere som legger ned tid og krefter med vanvittig kule kombinasjoner som burde glede enhver fan av TV-serien. Men det er nettopp her One Piece: Gigant Battle famler. Det er dog tydeliggjort at spillet er ment for fans av TV-serien, og for alle andre er det svært lite å hente.

Dette er en annonse:

Konklusjon
One Piece: Gigant Battle er et perfekt eksempel på lisensspill som sikter seg inn mot en viss gruppe med spillere. Spillet er morsomt i noen timer for de fleste, men du må være fan av TV-serien for å få fullt utbytte. Utviklerne ser ut til å være klar over dette, og har blant annet sørget for å holde de japanske stemmene intakt. For alle andre er ikke mye å rope hurra for, og One Piece: Gigant Battle ender opp med å være et middelmådig spill...med mindre du er glad i TV-serien.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
+
Lett å lære, morsom flerspiller, muligheter for heftige kombinasjoner.
-
Mye å sette seg inn i hvis man vil bli god, repeterende.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content