Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Onlive tilgjengelig i dag

...men bare i USA

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Onlive annonserte under E3 at de vil begynne å slippe til brukere på sin tjeneste fra i dag den 17. juni. Onlive er et mye omtalt konsept for å streame hele spill fra selskapets servere til spilleres nettleser på Mac eller PC samt til TV via et adapter. Dermed kjøres selve spillet på selskapets egne servere slik at sluttbrukeren ikke trenger å sitte på et monster av en maskin for å kunne kjøre de nyeste og mest krevende spillene.

I tillegg ble det annonsert at et samarbeid med amerikanske AT&T gjør at tjenesten er gratis det første året fra lansering. Deretter vil prisen være på 4.95 dollar per måned, eller rundt 30 norske kroner.

Enn så lenge har tjenesten noen begrensninger. For standardbrukere må man ha 1.5 megabits internettlinje. Høyoppløsningsbrukere må ha en linje på 5 megabit. man må også befinne seg innen en 160 mils radius fra et av Onlives serversentre.

En rekke spillutgivere har allerede hengt seg på tjenesten. Dermed skal 23 titler allerede være klare for tjenesten, deriblant Assassin's Creed II, Driver: San Francisco, Assassin's Creed: Brotherhood, Batman: Arkham Asylum og flere.

Dette er en annonse:

Nylig skrev vi også om at Onlive håper å lansere i Storbritannia innen utgangen av 2011. Det ser altså mørkt ut med tanke på en snarlig lansering her i Norge.

Vi gleder oss likevel til å se på reaksjonene som snart vil komme, om det som synes å være for godt til å være sant, for én gangs skyld ikke er det. Kan Onlive virkelig utfordre konsollmarkedet?

OnLive
OnLive
Dette er en annonse:
OnLive
OnLive
OnLive
OnLive
OnLive

Relaterte teksterLoading next content