Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Operation Blood Orchid'-kartet i RS: Siege venter med esports

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi besøkte Gamescom-messen i forrige uke fikk vi mulighet til å prate med Rainbow Six: Siege sin "brand director", Alex Remy, og "esports director", François-Xavier Deniele. De kunne blant annet fortelle at det nye Theme Park-kartet foreløpig ikke er planlagt for esports-rotasjonen:

"Kartet er hva man kan kalle et mer eksotisk kart, så for øyeblikket ser vi ikke på det som et kart som egner seg for konkurranser og esports, men vi får se hvordan det går. Vi bruker jo å teste nye ting med proffspillere for å se hvordan det går, og er det balansert nok inkluderer vi det kanskje til kart-rotasjonen."

Er det greit at kartet ikke blir en del av rotasjonen med det første, eller burde de testet det ut i det fri?

HQ
Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...Loading next content