Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

Oppsummering av MSI 2023: Bilibili Gaming v Gen G Esports

En MSI 2023-kamprapport fra Copper Box Arena i London.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I dag, når MSI nærmer seg slutten for i år, tok LPL's andre frø Bilibili Gaming mot LCK's første frø Gen G Esports for en plass i finalen i nedre brakett. Fans av begge lagene var ute i kraft på Copper Box Arena for et sammenstøt som ville se ett lag sendt hjem.

Kamp 1 (BLG seier)
BLG: Jax; Maokai; Taliyah Zeri; Lulu
GEN: Gragas; Vi; Lissandra; Xayah; Rakan

BLG startet spillet med aggressiv handel i den tidlige laningfasen, og det var mye tidlig jungelfokusert handling med BLG som kom foran på drap og gull, men ikke betydelig. Trefningene i midten av spillet var relativt jevne da lagene handlet drap og mål, men BLG var de som stablet drager. Bin og Elk skalerte uhyrlig inn i det sene spillet, noe som ga BLG presset som trengs for å agn GEN til en dårlig kamp rundt Baron. BLG sikret Baron buff og fire medlemmer av GEN, og lukket raskt spillet av dette spillet.

Spill 2 (BLG seier)
GEN: Ornn; Wukong; Annie; Aphelios; Tahm Kench
BLG: Gwen; Vi; Ahri; Jinx; Braum

Peyz og Delight tvang sine kolleger ut av banen i en tidlig handel, men BLG returnerte presset med en gank midt for å sikre første blod. Ting begynte å svinge i GEN's favør da de fant vellykkede valg rundt den første dragen og sikret den, og brukte dette presset til å snøball Peyz og konvertere for den andre dragen også. Trefninger og handel med mål fortsatte, med GEN å oppnå Soul Point og en jevn drapsfordel. BLG snudde spillet med en ren trefning i midtbanen, som de konverterte til Baron. Bin ble vanskelig for GEN å takle, og BLG var i stand til å kjempe seg til Dragon Soul Point også. En avgjørende kamp rundt Baron så Elk gjøre et godt motangrep fra GEN til et quadra-drap og målet, og BLG utnyttet dette presset for å oppnå Ocean Soul og ta seieren.

Spill 3 (BLG seier)
GEN: Ornn; Kindred; Annie; Aphelios; Thresh
BLG: Sion; Vi; Ahri; Jinx; Blitzcrank

BLG invaderte GEN's jungel som en femmannsenhet på nivå én, og sikret Red Buff vekk fra Peanut. Peanut fikk hevn ved å stjele bort Xun's raptorleir, og til tross for å ha begått to blink til spillet BLG klarte ikke å finne et drap. Mål ble handlet tidlig i spillet, med BLG som prioriterte drager og fant første blod på Chovy rundt Rift Herald. Rundt den andre dragen ble On levende da BLG fant fire drap for to og målet. Inn i midten av det sene spillet ble det et tilfelle av Peanut vs Elk,, men On fortsatte å finne koblingskroker i avgjørende kamper for å snu dem i BLG's favør. BLG stablet drager for Soul Point, og etter utvidet trefning sikret Baron i bytte mot GEN å nekte sjelen. BLG utnyttet presset sitt rent, løp GEN rundt kartet og brøt fra hverandre basen deres. Da den neste dragen og baronen kom rundt, kunne GEN ikke kjempe ordentlig på grunn av at basen deres ble revet fra hverandre, noe som førte til at BLG sikret sjelen og baronen og avsluttet serien.

Uventet for de fleste var Bilibili Gaming ikke bare i stand til å forstyrre Gen G, men de gjorde det på en dominerende måte. De fortsetter å møte LCK's andre frø SK Telecom T1 og Unkillable Demon King Faker i morgen, for en sjanse til å kjempe mot JD Gaming i 2023 MSI finalen.

League of Legends
Riot Games

Relaterte teksterLoading next content