Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Infinite Warfare

OpTic blir noen av de best betalte esports-spillerne

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent vant OpTic Gaming helgens CWL Championship i Orlando. Dette ga dem ikke bare noen flotte ringer og et trofee, men også $600000. The Dot Esports kan nå bekrefte at dette gjør dem til noen av de beste betalte esportsspillerne på konsoll gjennom historien.

Med helgens seier har både Damon 'Karma' Barlow; Seth 'Scump' Abner; Ian 'Crimsix' Porter; og Matthew 'FormaL' Piper alle kommet på topp 5-listen over prispenger på konsollene. Nå er det bare Jordan 'JKap' Kaplan, som forøvrig var på motstanderlaget EnVyUs under finalen, som separerer gjengen med tredjeplassen sin.

Karma er på toppen av listen med hele $638,597.25 i prispenger gjennom karrieren, mens Crimsix har $17000 mindre, Spranget ned til de andre er en god del større. JKap står med litt over $548000, Scumphar med omtrent $523000, og FormaL med $515000.

Tror du laget vil kunne gjøre det like bra i Call of Duty: WWII?

Call of Duty: Infinite Warfare
Photo: Major League Gaming

Relaterte tekster

Call of Duty: Infinite WarfareScore

Call of Duty: Infinite Warfare

ANMELDELSE. Skrevet av Katrine Baumgardt

Gamereactor har satt tennene i årets tilskudd i Call of Duty-serien, Infinite Warfare, og det er en totalpakke du ikke vil gå glipp av...

0
OpTic vant CWL Championship i Orlando

OpTic vant CWL Championship i Orlando

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I forrige uke var vi i Orlando for å dekke Call of Duty World League Championship. Her møttes 32 av verdens beste lag for å kjempe om verdensmestertittelen i Call of...Loading next content