Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Gears of War 4

OpTic fristiller Gears of War-laget etter forespørsel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

OpTic Gamings Gears of War-lag er det mest suksessfulle i verden, og har vunnet over 17 turneringer i seriens diverse kapitler. Dog ser det ut til at laget ikke har trivdes i organisasjonen, så de har bedt om å bli fristilt. OpTic har nå avslørt via Twitter at de har akseptert denne forespørselen.

"We hope for nothing but victory after victory for these phenoms of console esports as they continue competing in GOW5," skriver organisasjonen.

Lagets trener, Nicholas 'Ashes' Ridgeway har avslørt at laget ser etter "a new organization to represent in Gears 5 and beyond".

Gears of War 4
Photo: Gears of War Esports

Relaterte tekster

3
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

The Coalition er endelig klare med det fjerde kapitlet i den brutale sagaen, så vi la dyre sigarer og fin vin til side. I Gears of War 4 er det blod og eksos som gjelder...Loading next content