Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

OpTic Gaming forsvarer tronen på HCS Charlotte Kickoff Major

2022-mesterne starter 2023 med en annen dominerende visning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 Halo Championship Series har startet, og har til og med allerede gjennomført sin første Major av sesongen. Holdt i Charlotte, så Kickoff Major de beste lagene i verden komme sammen for å kjempe om en premiepott på $ 250 000.

Etter hendelsene i 2022-sesongen lurte mange på om forsvarende mestere OpTic Gaming ville gå inn i 2023-sesongen og være like dominerende. Etter denne turneringen er det klart at det er tilfelle, ettersom OpTic også har blitt kronet til mestere på dette arrangementet.

Laget beseiret FaZe Clan i finalen i går kveld, noe som betyr at det har gått hjem med $ 100 000 i premiepenger, samt en båtlast på HCS Points, noe som vil være nyttig når det gjelder Championship på slutten av året.

Halo Infinite

Relaterte tekster

Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content