Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo Infinite

OpTic Gaming og Quadrant ble begge kalt HCS Open Series 4K-mestere

Luminosity og Vertex ble også kronet til mestere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo Championship Series er i full gang for 2023-sesongen, og fra sent og i løpet av april og mai arrangerer e-sportscenen ulike Open Series-arrangementer. En har allerede blitt pakket opp over hele verden med den første 4K-serien nå i bøkene.

Det betyr at mestere har blitt kronet over hele verden, og for Europa var det det Lando Norris-eide laget på Quadrant som troner øverst for tiden. Over i Nord-Amerika vant de regjerende HCS-verdensmesterne, OpTic Gaming, sine respektive turneringer, mens Luminosity vant den meksikanske turneringen, og Vertex ble kalt Australia/New Zealand-seierherrer.

Neste vil være en kvalifisering for den andre 4K-serien, med denne som holdes 16. april i alle regioner.

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content