Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

OpTic Gaming vant HCS Fall-finalen på DreamHack Denver

Slo ut Team Liquid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I helga som var vant OpTic Gaming 4-1 mot Team Liquid i Halo Championship Series Fall-finalen på DreamHack Denver. De får med seg en himla kul pokal hjem, i tillegg til den nette lille sum av 70 000 dollar!

OpTic måtte kjempe mot Liquid, som var meget selvsikre etter å ha slått ut lag som Splyce og Team EnVy, og selvom Liquid sparket godt i fra seg, var det ikke nok til å vinne over verdensmesterne.

Dette er, overraskende nok, OpTics første seier siden de ble verdensmestre i mars. Hva synes du om kampen, og at Liquid ble slått ut?

Halo 5: Guardians
Photo: HCS

Relaterte tekster

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Episk. Storslagent. Fenomenalt. Dette er ord jeg har brukt til å beskrive tidligere kapitler i Halo-sagaen. De ordene leser du ikke igjen i denne anmeldelsen. Tre på deg Mjølnir-støvlene, så skal jeg fortelle deg hvorfor.

0
Envy vender tilbake til Halo

Envy vender tilbake til Halo

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Esportorganisasjonen Envy har annonsert at de vender tilbake til kompetitiv Halo. I den overraskende avsløringen presenterte de også fire spillere som blir deres aktive...Loading next content