Norsk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Black Ops 4

OpTic stakk av med seieren i CWL Las Vegas

Sesongens første store arrangement gikk av stabelen i helga.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du følger med på Call of Duty-esport vet du at OpTic Gaming, som har vunnet en rekke mesterskap tidligere, slet med å få ordentlig fotfeste i forrige sesong av Call of Duty: WWII. men nå har gjengen tilbake i storform, for de stakk nemlig av med seieren i CWL Las Vegas, den første store konkurransen i Black Ops 4 sesongen.

De kunne kose seg med en premiepott på $100 000, og spilleren deres Brandon 'Dashy' Otell ble MVP. OpTic kunne skilte med 12 seire og kun ett tap i løpet av hele konkurransen, og suste forbi lag som Splyce, Luminosity og eUnited. De møtte sistnevnte på nytt i hovedfinalen.

I tillegg har OpTic sikret seg en plass i neste års CWL Pro League, sammen med Luminosity, eUnited og Splyce, og dette er kanskje mer verdifullt enn selve premien.

Hvordan tror du OpTic kommer til å gjøre det videre i sesongen?

Call of Duty: Black Ops 4
Photo: MLG

Relaterte tekster

4
Call of Duty: Black Ops 4Score

Call of Duty: Black Ops 4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik brukte å være en stor fan av serien, men falt av etter hvert. Nå har Black Ops 4 trukket han så hardt tilbake at vi frykter han har fått whiplash.

0
Eunited vinner 2019 CWL-finalen

Eunited vinner 2019 CWL-finalen

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Den første CWL-finalen noen sinne sluttet i Miami på søndag. Her hadde 16 lag kjempet om en bit av kaken. finalekampen var mellom Eunited og Gen.G. Over to tre-timers...Loading next content