Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ori and the Blind Forest

Ori and the Blind Forest bekreftet for Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da ryktene om at Microsoft ville begynne å slippe enkelte av spillene sine på Nintendo Switch var det særlig Cuphead og Ori and the Blind Forest som var de største kandidatene. Førstnevnte ble bekreftet kort tid etter ryktene, og nå er det Ori sin tur.

For etter den siste tidens klare indikasjoner kan Nintendo kunngjøre at Ori and the Blind Forest vil slippes til Nintendo Switch. Vi trenger ikke å vente så lenge heller. Switch-utgaven vil nemlig lanseres den 27. september

HQ
Ori and the Blind Forest

Relaterte tekster

Ori and the Blind ForestScore

Ori and the Blind Forest

ANMELDELSE. Skrevet av Andreas Bjørnbekk

Et uerstattelig tap. En splittet familie. En hel verden i oppløsning. Dette er Ori and the Blind Forest, et aldeles nydelig plattformspill!

0
Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

Nytt innhold til Ori and the Blind Forest

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du likte Ori and the Blind Forest like mye som vi gjorde (sjekk ut vår anmeldelse), blir du antagelig glad for å høre at snart får mer av det gode. Thomas Mahler fra...Loading next content