Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outer Wilds

Outer Wilds: Echoes of the Eye bringer mer mystikk i september

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hele tre måneder har gått siden Steam tilsynelatende avslørte at en oppfølger eller utvidelse av Outer Wilds var på vei, men det stopper nok ikke mange fra å nyte dagens trailer.

Selv om forventningene kanskje i kjent stil bare har økt etter hvert som tiden har gått er det ingen tvil om at annonseringstraileren til Outer Wilds sin Echoes of the Eye-utvidelse virker å by på mer av det som gjør selve spillet så utrolig bra. Uten å avsløre spesifikke detaljer tyder det på at vi har mer mystikk og underholdende utforskning i vente når Outer Wilds: Echoes of the Eye slippes den 28. september.

HQ
Outer Wilds

Relaterte tekster

3
Outer WildsScore

Outer Wilds

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Planetene står på linje, havet koker og himmelen regner blod. Det kan bare bety én ting. Kristian har funnet et spill han faktisk liker.

4
Mer Outer Wilds er visst på vei

Mer Outer Wilds er visst på vei

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mobius Digital opplevd fortjent nok meget stor suksess da de slapp Outer Wilds for to år siden. Det knallgode spillet vant mange "Årets Spill"-priser og solgte ikke verst...Loading next content