Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Outsidere er IEM Rio 2022 champs

Challengers-laget gikk distansen og har blitt kronet som nye mestere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I en virkelig utrolig situasjon har vinneren av Intel Extreme Masters Rio 2022-turneringen blitt avgjort, og laget som gikk distansen var heller ikke en stor turneringsvinner tidligere, og gikk inn i denne hendelsen som et Challengers-lag.

Det var den passende navngitte Outsiders-listen som etter en virkelig bemerkelsesverdig visning overlevde Challengers, Legends og Champions-stadiene, for å finne seg i den store finalen mot Heroic.

Etter en ganske imponerende oppvisning i denne finalekampen, der Outsiders vant 2-0 (med en 16-12-seier på Mirage, og deretter en 16-5-seier på Overpass), har Challengers-listen blitt kronet som nye Major-vinnere, og vil være på vei hjem med $ 500,000 XNUMX i premiepenger, samt billetter til IEM Katowice 2023 og Blast Premier Final 2022, som vil bli avholdt i midten av desember i år.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content