Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Outward

Outward har fått lanseringsdato

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Deep Silver, Nine Dots, og Maximum Games har avslørt at fantasy-rollespillet Outward kommer til PC, PS4 og Steam den 26. mars, og for å feire denne kunngjøringen har vi også fått en ny gameplay-trailer, som gir oss et glimt av hva vi kan forvente oss når spillet kommer ut om en tre måneders tid.

Outward er et rollespill med en stor og åpen verden, og magi, hvor man kan spille alene eller sammen med en kompis. Det har både lokal og online co-op. Den ny traileren handler om verdenen og utfordringene du kommer til å møte der, og i videoen nedenfor får du se noen av overlevelseselementene, skapninger, fiender, og så klart kampsystemet.

Er dette et spill du kommer til å spille sammen med en venn?

HQ
HQ
Outward
OutwardOutward
OutwardOutward
OutwardOutwardOutward

Relaterte tekster

2
Outward har fått lanseringsdato

Outward har fått lanseringsdato

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Deep Silver, Nine Dots, og Maximum Games har avslørt at fantasy-rollespillet Outward kommer til PC, PS4 og Steam den 26. mars, og for å feire denne kunngjøringen har vi...Loading next content